Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla platserna

Alla platserna
som injicerats i mig
som om jag själv blivit född där
alla tingen
som laddats
med den stora sorgens ammunition
farfarsklockan i den slarvigt tapetserade hallen
som slog ett slag för varje tänd cigarett
kalkstenshuset utan adress
där vi skrev in våra hjärtan i väggarna
den föräldralösa hunden
som blev vår livvakt
när ångest rodde in till land
fotogenlampan i dina ögon
när du drog den sista oskulden ur min blick
proppskåpets lågfrekventa surrande
som när ett fartyg passerar
långt långt bort




Fri vers av Anton K.
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-29 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton K.
Anton K.