Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångtydig Bussokuseki


Osanningar som

sprids ut av flera händer

urvattnar sanning

Håll fast din egen sanning

tills inte motbeviset

motbevisar din


Det finns ingen anledning bevisa något
Som redan bevisat sin omöjlighet




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-11-29 16:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP