Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintagerosa skugga

För en stund.
Bara ett ögonblick.
Vill jag stanna upp.
Och njuta.
Av livet.

Körsbärsblommor.
Av de gyllene kronblad.
En vintagerosa skugga.
Läppstiftsmärke.
Champagne moln.

Vinterdagg.
Myser under täcket.
De tornugglor en gång.
Sveper över mig som juveler.
Indigoblå.

Självtröst.
Tillsammans.
Vingklippta drömmar svävar.
Jag ler.
Rosens dun.

Gryningsmörkret.
Dess nedslående blick.
Med dig vid min sida.
Vad kan jag älska mer.
Än skönhet för två.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-11-29 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP