Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte riktigt skaka av mig drömmen

Jag vet att det var längesen jag drömde den drömmen
Men den sätter djupa spår i min själ
Jag vet att man inte ska ta drömmar på för stort allvar
Eller ska man det?
Jag kan inte riktigt skaka av mig den där drömmen
Det var läskiga ansikten som förvandlades till döden
Jag dog gång på gång
Och jag såg människor som för länge sedan försvunnit ur min vakna värld
Plötsligt när jag går där på stigen, mitt i skogen så tänker jag på drömmen
Och kan inte riktigt komma bort från vägen som leder mig tillbaka till drömmen




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-11-29 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP