Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusglimt i novembercoronatid

 

 

Tänder ett ljus för

alla och envar denna

mörka adventsdag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-29 18:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Även Lukasjenko?
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP