Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 29/11


En drömbild

 

du kom hit en stund

kram utan krångel-hångel

sen for du till Lund




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-29 18:43



Bookmark and Share


  Jaseph
Snygga rim! Underbart är kort.
2020-12-06

    prima donna VIP
Fin drömhaiku. Kramar o närhet på recept efter denna mardröm vi lever i är över!
2020-12-01

    Lena Söderkvist VIP
Rimhaiku, minsann. Och vilken klackspark. Rena galghumorn.
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X