Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nymånen

Osäkerheten.
Dess sköra hjärtslag.
Bjällror, de nyputsade.
En sagostund i virvlande vinterlandskap.
Lämnar ödmjukheten vid din hägring.
Tröttheten så långt borta nu, min vän.
Nymånen skimrar.
Stjärnor får vingar.
Där sagan tar slut och drömmar tar vid.
Behagligt mysig.
Första advent älskar.
Så också du.
Så också jag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-11-29 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP