Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara utan

Saknad som smärtar
Oron flyter i mitt system
Andetagen flyr




Bunden vers (Haiku) av Henrik Sjöberg
Läst 208 gånger
Publicerad 2020-11-29 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg