Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag nu kanske ska till att dö vad händer då?

Kommer jag att dö av för många likes
eller av för lite kärlek?
Ty likes skall inte förväxlas med kärlek vilket man kan förledas att tro därför att det värmer så skönt när man får dem. Egentligen är väl likes något av kärlekens motsats. ungefär som när en kvinna vill göra slut och hon uppmuntrande vill viska i den försmådde mannens öra..."men vi kan ju vara vänner ändå". oh vad jag hatar den där meningen. som ju bara skyler över det som han egentligen suktar efter nämligen det där häftiga samlaget som skall vara kärlekens höjdpunkt och bekräftelse på den kroppsliga och själsliga samhörigheten som är så sällsynt och ombesjungen.
Handlar inte alltför många schlagersånger om detta tema?
Kärlek utan sex kan vara nog så häftig om inte ännu häftigare och inte så besjungen.
Kanske för att det är så svårt att sätta ord på de mest barnsliga och ursprungliga känslor som barnet har. BUUHH
Jag har lyckats lära mig att småbarnsmödrar är fenomenala på att tyda den lilla telningens behov efter soundet på småttingens snyft gråt. Då är det nästan som om ord skulle vara ett hinder.




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-29 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kvinnor är livrädda för att tillåta en man ha sex med dem - det grundar sig på den kvinnliga gissningen att mannen bara är "ute efter sex".
Hon riskerar hellre förhållandet än att riskera sex utan kärlek. Och mannen fattar inget alls...
2020-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP