Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pepp...bagatell

 

 

Sju år i träda

mörker missväxt nu ska det

faan i mig bli ljust

dags lyfta sig i håret

omfamna livet igen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-29 19:31



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Hear, hear!
2020-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Nyandlighet och cirklar hör ihop, eftersom cirkeln är en ockult symbol.
Sådant blir man aldrig salig av. Tvärtom. Det är demoniskt.
2020-11-29

  AiA Maria den fria

7 står symboliskt bla för
cirklar som sluts
slutförande
helhet
avslut
fulländning
så jag säger ”Just go,go,go”:)


Tack!
2020-11-29

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så ska det låta, sällar mig till skaran!
2020-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag har nyligen snaggat mig.
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP