Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är ett mysterium

kärleken är ett mysterium som inte 

kan förklaras i ord  den njuts bäst 

 

efter smärtan och en längre tid av 

ensamhet då kommer den som ett 

 

mirakel och fyller upp en med hopp 

och energi  till en helt ny värld med 

 

ögon som ser  ljset för första gången 

på länge med färg och värme igen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-29 20:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
ingen kan förklara
det händer bara
känslor så underbara
ta dem tillvara
annars bort de fara
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten