Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten text i november-väder.

En och annan bok-

stav (…) är integrerad i tecken-

tabell-

en… idag. Matematik-

en (Geometri) fungérar… Tid-

en (den) går. Prosa är inte (%) helt fe21.

// är 1 (ett) bi-

gram eller tecken-

par.

Färg-

schema

som vanligt.

 




Prosa av farbror zwed
Läst 197 gånger
Publicerad 2020-11-29 21:15



Bookmark and Share


  farbror zwed

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
3395 text-

er. Inte (%) helt o-

ävet… eller hur… OKay så.

_______________________
·-------------------------------·
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed