Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbrott

Du kliver ur livets sökarljus
som om du själv vore en versrad,
ett mått på tid
som dikten som lämnat sig kvar
på en regnkall bänk i parken
medan någon annan sitter vid ditt köksbord
med kvällsteet och korsordet
och söker i imman på fönsterrutan
efter ett bortkommet ord




Fri vers av Grävling
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-29 21:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Livet som en dikt eller en rad med ord. Fin bild.
2020-11-30

  Ulf Carlsson VIP
Ibland stannar man, fast tiden går...
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling