Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I aftontankarnas tid

 

I aftontankarnas tid förstår jag
att de vuxna i rummet inte var så vuxna
som de tvingades tro
inte var de så gamla heller
och långt ifrån vuxna sin uppgift
Barn var de
ur mitt perspektiv

Barn som måste tro på att de är vuxna och vet bäst
bestämmer för oss alla
runtomkring i världen
och ingen har de som tröstar dem
när de gått vilse och det är mörkt i skogen
Aftonlampan kastar långa skuggor över vägen.

 
What do you want to do ?
New mail



Fri vers av Måna N. Berger
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-30 01:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantastiskt tankeväckande, man blir
aldrig riktigt vuxen....
Bokmärkes
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger