Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet händer.

När hjärtat värker. När livet gör ont. När modet sviker. När orden inte räcker till.
När sanningen svider. Som tårar i öppet sår. När insikten förlamar. När benen inte längre bär.
Det gör ont att leva. Det gör ont att våga fortsätta sin egen livsresa. Ibland.
Men vi vet alla att uppoffringen i att känna den smärtan. Är värd allt det. Allt det vi någonsin fått uppleva.
Det gör ont ibland. Och det är ok. Det gör ont att förlora. Att tappa sin tro.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-30 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP