Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kameraman

Det fanns alltid
en kameraman
fast han aldrig syntes

varje scen
upplevd som
något verkligt

det fanns alltid
en kamera
och någon som
stod bakom

När jag tänkte på
detta faktum

gick trovärdigheten
förlorad




Fri vers av Anders P VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-30 09:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att tänka på när det visas en rysare.
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP