Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bräcklig


Viska
hennes namn

Så skört du kan

Ack hjärtat hennes
har brustit
Allt för många gånger

Se på henne
I ögonen

Ack hennes kropp
har varit höjdpunkten
Allt för länge

Håll hennes hand
Hårt
Ack den har släppts
Allt för många gånger

Smek hennes hud
Varsamt
Mjukt

Hon är ju
å så
bräcklig
Att hon kan gå sönder


Viska
hennes namn
Så mjukt du kan

Hon har hört
skrik
Allt för länge

Rör henne
lätt

Likt en fjäder








Fri vers (Fri form) av Minusgrader
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-30 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minusgrader
Minusgrader