Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ansvar



Alla har vi ett ansvar
ett oskrivet kontrakt att vårda
livet vi fått
inte enbart vårt eget
utan även de som betyder oss mest
det gör ont då vägar skiljas
det gör ont att dö
döden följer varje dag våra spår
och varje gång våra broar brista
dör vi en smula
till sist orkar vi inte längre
våra fotspår suddas ut
och vi drunknar


jag är hellre lycklig ensam
än olycklig gemensam





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-11-30 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP