Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Som en ny dag
Kommer möjligheter
Om och om igen
Allt det du missat
Är ingenting alls
Om du ser det




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 52 gånger
Publicerad 2020-11-30 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva