Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös insekt

Nästa sekund kommer på beställning.
Nuet är en tom vit duk, målar klart min tavla,
blandar färgerna, skapar en egen rymd.

Den färdiga känslan är förpackad och klar.
Alla ord har hittat sin plats och mening.
Men en otålig tanke far runt.
Den är en rastlös insekt som försöker hitta ut.

De som finner vägen ut har kommit fram.
Alla som vinner i längden, väntar sig priset.
Den där belöningen som hårt arbete lönar.




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-30 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg