Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vardaglig dikt som inte är det minsta sorgsen

Tre koppar kaffe
Och Loveless med MBV på hög volym
Videochatt med en vän i dessa coronatider
Det här är en trevlig dag
Allt flyter på liksom
Snart får jag tända lampan i fönstret för det börjar bli mörkt




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-30 15:54



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Så trivsamt!
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP