Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel för dig

I allt vackert ljus så står hon där   

Tar all din smärta oro

Hon kommer i julens tid

Med en tanke om att du är inte ensam

Se ljuset som glädje och värme runt dig

Ängeln står där så klar med all sin omtanke för dig

Du är god som du är

Se hennes ljus blekna 

och glittret som faller faller ned

Bli där omfamna stunden av ro

En ängel är där för dig

 Vänd om  så står hon alltid där......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-30 17:18



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Änglarna finns. Man har tre.
2020-11-30

  Sparvögat VIP
Ser hoppet lysa i din fina dikt...
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP