Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda i livet

Följ dagarna i sin rytm

Du ser mig där i ljuset

Säger har du det bra

kom i min famn

håll andan känn goda doften från dig

Stillheten i rummet är så fin med dig

Ute snöar detär kallt rimfrost runt fönstret

Vi tar en kopp te

pratar om allt

I rummet är det harmoni

De goda dagarna ger smak

på livets bästa sken

Stunder som alltid kommer och går....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-30 17:28



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
En sensuell bild av mötet mellan två människor. En fin kontrast mellan rimfrost och varma känslor
2020-11-30

  Sparvögat VIP
Fina stunder strömmar som vågor i din kärleksfulla dikt...
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP