Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade uggla



att kasta ett getöga på flödet
det är som att dra i snöret
livsglädje läcker genom varje por
och jag förlorar humöret
hur ska det då kännas för dig
inte förundrad du blev sjuk
lägger locket på för inte drunkna
händer dessutom olyckor
bleknar vi ännu mer
de kommer och överraskar
då vi inte har skyddsvästen på

kärleksfull kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-11-30 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP