Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över branten

Som att flyga drake längs kraftledningsgatan
under honungssmält sol
där gruvorna döljer sina gap
och kanariefågeln singlar ner i schaktets dunkel
som apelsinträd brinner
som druvor och spaljéer
som ett nät av förkolnade skuggor
är kvällen ännu av saffran och rök,
kyssarna svartmogna plommon




Fri vers av Grävling
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-30 21:21



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Visuell och sinnlig seglats. Ikaros flykt i realtid.
Sista raden något övermogen.
2020-12-01

  Lottie Ålhed VIP
Ödesmättat vackert. Applåd.
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling