Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promis

råkall blåst en höstrysnig frostrost Skogens golv vit i mossa grön grå kall vind rör sig in
vägen svart glänser som ett hav mellan tall o gran vi tar våra steg fram svänger in skogen hälsar oss varm
se skogen ensam med sin hund gör en rofyld
se sitt hem
se havet ligga ett löv dansar en svan vit som is som komma ska
livet kan ändå vara rätt att ha och bevara ett tag




Fri vers (Fri form) av Steff...
Läst 198 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-30 23:57



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"höstrysnig frostrost"
"Skogens golv vit i mossa"

Underbart om naturens
trösterika trygga tempel.
2020-12-03

    Steff...
Fint tack
2020-12-01

    Lena Staaf VIP
Font fångad stämning av hur skogen skyddar och ger vackra upplevelsrr för ögat
2020-12-01

  AiA Maria den fria

Vinden talar...


Tack!
2020-12-01

  alicja lappalainen VIP
i dikten känns vind så att man tappa andetag. Skogen skyddar hemmet och hunden bjuder tryggheten, Livsbejakande ord.
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Steff...