Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja så det

Detta levande ord spröda mod i livets alla hörn
ett ljummet tillfälle att agitera mellan sidospåren
ännu mera trolöshet i ett sinat löfte
kallare klimat i en förmak till nya byggstenar
omkretsar lite mera mest som en mästerlighet
oro för en tjusning i skyn kyler metaforens blickar
det överseende ögat i strålen för ett med alla samtidigt
vinkeln sprätter påståendet släpper greppet
liknande en redogörande attityd
med skinn på nästan i flera månförmörkelser
ylande i ugglorna skippas nattens suddande ögonryckning
dags i dagens dagsverk se livet sola på en längsgående hm
bara ett litet tidsfördriv i livet på ett mellanrum i hjärnans ånga




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2020-12-01 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP