Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt, från detta nu till givmildheten...


poet är lika

med dikt, det vet ju alla

en kropp av själar




Fri vers av Horace
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-01 09:44



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

”En kropp av själar”

-berör min!


Tack!
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace