Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brister



då skalet brister
förnimmer själen starkare
omvärlden tecknas med tusch
dimmorna skingras
vinden får en stämma
och fågeln en röst
sakta byter dagen kostym
hatten får en färggrann plym
sanningar går inte att dölja
vågorna mot stranden skölja
mellan sten och strå
tråden sig sträcker
dropparna skälver
där i skuggorna tålmodigt väntar
flugorna ska hälsa på





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-12-01 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP