Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poker liv

 

Poker!

Pokerface!

 

Och ett kort

 

Satsar all in

Satsar själen in!

 

Och ett kort

 

Jag satsar med öppna händer

Jag går all in med öppna drömmar

 

Och sista kort

 

Den allra sista kortet i livet

Den allra sista drömmen i livet

 

Döden vinner alltid




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-12-01 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP