Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon vill leka!

 

 

Hon ville leka kärlek med mig

Jag ville leka dröm istället

 

Vi lekte ingen lek alls

 

Jag vill leka kärlek med henne

Hon ville leka dröm

 

Vi lekte ingen lek

 

Hon var min kärlek

Hon var min dröm

 

Jag var hennes lek

 

Nu är lektiden försent

Nu är drömtiden har passerat långt, långt bort

 

Jag är gammal!

Jag är en gammal gubbe!

 

Hon ville och jag också ville

Vi både ville leka

 

Men, ingen av oss vågade leken




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-12-01 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP