Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : solugajag_1


En annorlunda Jul

Denna Jul kommer att bli annorlunda
på alla sätt.

Vi sitter i våra hem och myser framför
en brasa eller ett varmt hem med
en go’ vän eller två.

Nu måste vi skydda oss och ge varandra
kramar via andra sociala nätverk.

Tids nog kan vi mysa och kela och umgås
med varandra på ett annat plan.

Tar en promenad med min vän,
vinkar hejdå till varann vid vägens
slut .

Går in till mig och laddar kaffe pannan ,
ringer till pappa och mina syskon .
Önskar dem den bästa dagen av alla .

Kramar till er alla fina poesi vänner .
Kämpa på därute i cyber rymden.





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-01 10:42



Bookmark and Share


  ULJO
Att tänka på varandra är viktigt nu.
Fint förmedlar av dig.
2020-12-01

  Solstrale VIP
Solskenskramar till dig och din beundransvärda inställning! /:)
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP