Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sanna sanningen i vitögat...


SANNING!


Vid krig är sanningen alltid ett faktum
resultaten är lätta att avläsa, facit finns
all världens krig är helvetet på vår jord
Etiopien är hårt drabbat, liksom flertal
länder. Är inte denna världsomfattande
pandemi mer än tillräcklig för livet...
Vi undkommer inte någon sanning!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-12-01 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje