Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Corona i folkvimlet



ett par i armkrok ambågade sig fram
i folkvimlet utan ansiktsmask
och vinylhandskar

ungefär så mumlade jag
handlar 8.00 men vinylhandskarna
var slut och startade senare
vallfärdade till apoteket
där gick det an, annat var det
steppade in på Lidl,
bilarna utanför varskodde mig..
efteråt tjudrade vagnen bland de andra
då vandrade nya kunder in
helt obekymrade

fick mig en tankeställare,
inte underligt smittan ökar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-01 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP