Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den magiska skogen!

Ute i skogen kan man höra och lyssna på naturens
musik så som fåglar som kvittar och ugglor som hoar
Även bäcken kan man höra
Den som rinner på under människornas stigar
och broar
Helt underbart, tycker jag
Så skogen får mig alltid att känna mig fri
och må så bra
Därför dansar jag nu över stenar och åsar där det
även växer en massor av vilda blommor av alla de slag
Och det till glädjen för alla honungs bin som surrar
så fritt på den lilla öppna ängen, vilket blir som musik
i refrängen
Själv är jag ute och plockar lite vilt gräs som jag sen
lägger ner på marken i en viss liten svacka i hopp om
att det ska vara lika skönt att ligga på som
hemma i sängen
Hoppas bara att alla irriterande mygg vill hålla sig borta
För när jag sen har bäddat klart och den varma solen
har tittat fram tar jag av mig min kofta
och börjar att softa med naturens musik i mina öron..

Den magiska skogen!

Ken Cassel
1/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-01 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel