Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En rasande furie av makt o kontroll

Vad får dig
att älska
att älska utan att du
får något tillbaka

vem är du
när ingen ser vad du gör
när ingen
vet hur du mår
vem är du
i ditt nakna jag
utan sociala masker
utan kläder som framhäver o förskönar
den du vill framstå som

när
vågar du vara sann
när
ser du dig själv
utan bortförklaringar utan ursäkter

att vara kravlöst älskad
förlåten
för allt du gjort
allt du sårat och skadat med ord

kan en sådan Nåd finnas
En kärlek utan krav
ljuvare än honung
vitare än snö...




Övriga genrer av Desire'e
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-01 14:39



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den får man i Himmelriket. jag får den iaf.
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e