Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland det otrevligaste man kan råka på

är när man kommer in på en allmän toalett och märker
att förgående besökare har lämnat fartränder efter sig
i toaletten eller trott att snoppen hans är längre
än vad den är, då den människan har pissat ner
hela ringen
Tack för kaffet, din skitstövel
Äckligt, är vad det är!!!

Ken Cassel
1/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-01 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel