Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bumpa

Rumpa mot rumpa, stjärt mot stjärt
dansar vi med stora leenden på våra läppar när vi
i takt till musiken svänger omkring på dansgolvet
med våra kroppar
Själva mår vi bara bra
För när vi tittar på varandra kan vi ju inte sluta att
skratta, hon och jag
Tungt gung
Så den här sköna känslan finns det ingenting annat
som toppar när vi känner oss såhär heta
Vilket alla som får syn på oss kommer att få veta
när vi två håller på att streta med våra ben och rumpor
Och emellanåt så tar vi ju på varandra när vi bumpar
då jag säger till henne att jag tycker att hon är så mjuk
och len och sexig i sina långa strumpor

Bumpa
Rumpa mot rumpa, stjärt mot stjärt!

Ken Cassel
1/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-01 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel