Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Globaliseringen av euforiskt lyckorus har patenterats Corona

En vacker novell om lycka i allmänhet, om jag delade orden om "eufori" skulle jag hitta många typer av: jag / du och jag skulle säga / jag och kraften! Det vill säga med EU = I och fori betyder makt.

Hur många typer av euforia - lycka: emotionell, sentimental, materiell, kärleksfull?

På latin kan du hitta ett fläktbroderi som visar lycka och eftersom vi är sämre på upfatta att vi är  underbälegrade,,,, missgynnade  covid Corona vilket också är ett latinskt ord, minns jag hur svenska läkare från början på vansine undrade galet hur människor kommer till sjukhuset med panik och lycka samtidigt och vill lägga  sig på intensiv!

  så det finns mycket att tänka på under en jordbävning med den första vågen och den andra och tredje och hela året och livet .....

Sedan, när det gäller varför våra människor inte får bli normala i huvudet och magen, båda är hjärnor ... upp till 200 sjukdomar som växer upp i magen med 200 miljoner bakterievirus / vilket vackcin som gäller om inte infektering till kälan!




Prosa (Novell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-12-01 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP