Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögnen

lögnen
bränner ett hål
om den upptäcks

men kan vara
spinnande vävda trådar
i rent guld

söker den febrilt
vill inget annat
än visa just den

för sanningen är lika het
när den används fel
på den som redan ligger




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-01 15:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klokskap i enkel rak och sann maning!
2020-12-02
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva