Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oviss

Livet är skört
vår vandring är oviss

Vi går genom livet på vår utmätta stig
lever på hoppet
att få vara med i skaran

Vi vet inte när vandringen tar slut
och tar oss in på ett stickspår

Först då anar vi att vi att vi närmar oss
ändstationen




Fri vers av AA VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-01 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP