Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet har tagit paus

Livet går på sparlåga
mycket av det för givet tagna
har tagit paus

Distanseringen
känns stundtals tärande
men också ansvarstagande

Det är bara att fortsätta
hålla i och hålla ut

Tids nog ljusnar det vi horisonten
och vi vaknar upp till en ny morgondag

Hoppas vi alla bär med oss erfarenheter och lärdomar
från den tid vi nu lever i och bär med oss det in i morgondagen

Allt har inte varit svart
det har också funnits nyanser

Saker och ting att glädjas åt
som att vara frisk, ha någonstans att bo, mat på bordet
och känslan av att ingå i ett sammanhang med nära och kära

Det har varit en ynnest och känts som en gåva
det för givet tagna men som inte är alla givet

Det är en lärdom.....




Fri vers av AA VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-01 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP