Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love is a dog from hell



fimparna på gatan var själar som ingen längre ville ha
övergivna,
rökta utan motståndskraft sög de i sig nattens väta
ibland är vi bara varandras gift
vi inhalerar varandra
smeker varandra
injicerar en sakral illusion i vårt hungriga blod

det finns en social prägling som graverat in
sina dunkla algoritmer i våra hjärtan

i blinda upprepade försök
klöser vi med fingrarna på cellväggen
utan att finna annat än en drömsk tunnel i
en armerad betongvägg
där älvornas påtända extas brinner kortvarigt

en magnesiumblixt som bländar

bedövar för ett ögonblick

tills verkligheten långsamt tonar fram

linjerna som framträder
med fruktansvärd precision
















Prosa av Androiden VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-12-01 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP