Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I brist på snö!

Redan klockan sex på kvällen kan det kännas som
om klockan vore elva tolv på natten, då det redan
är så himla mörkt ute
Och det i brist på snö
Vilket inte gör en piggare direkt
Snarare tvärtom
Trötthetens pris vill jag påstå, då det så lätt kan få en
att känna som om man har vänt på hela dygnet
fast att man inte har gjort det
Ingen ordning alls...

I brist på snö!

Ken Cassel
1/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-01 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel