Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets sista månad (Min klimatkamp 1/12)

Årets tolfte och sista månad. Detta år som man inte kunnat föreställa sig i sina vildaste fantasier. Och ändå, att det någon gång skulle komma en pandemi var ju inte helt oväntat. Man/jag undrar; vad kommer att hända nästa år som man inte heller kan föreställa sig?

Det går allt trögare att skriva något om klimatet, men jag kan inte ge upp nu. På söndag kommer i alla fall DN där Greta Thunberg ska vara "chefredaktör", det ser jag fram emot med spänning. Och fredagen den 11 december planerar ungdomarna i Fridaysforfuture en större klimatmanifestation online. Tur att dom inte är lika tröga och trötta som jag är.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-01 20:56



Bookmark and Share


    Tommy M
Tack för tipset om Greta! Ska kolla DN på söndag.
2020-12-01

  Burn

Man blir trött av det här året; det har inte liknat något annat år på mycket länge när det gäller riktigt stora och dåliga saker i världen.

Ja, ser också fram emot Greta på DN. Med tanke på vad som sker med klimatet och miljön så är det fascinerande med all kritik som har framförts med att hon "tar över" DN för en dag - som att det i sig är värre än vad vi gör med miljön.

2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP