Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga en galax

Jag ville fånga en galax
men fick tag i tomt stoft,
i torrt kärleksdamm från en
stjärna i rymden

Jag ville fånga en dröm,
men fick tag i vaga konturer
och fläckvis bortfall av mitt synfält

Allt är en sång, avbruten av andhämtning
och melankoli
Dansen avlöser refrängerna...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-01 21:11



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fint.
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP