Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystiken

Ett dyblekt skal.
Skimrar ännu.
De som aldrig förut vandrat.
Tillsammans.
Skapar egna stigar.
I himlens gator.
Vilsen som vit marmor.
Ändå bleknar.
Midvinternatt.
Jag ändå tror.
Jag ändå hoppas.
Att den videung jag kännt.
Längs min kind.
Lika underbar du.
Min vän och älskogsblomma.
Snödroppar av iskristall.
Våren tittar fram.
Som du.
Från din himmel.
Även då natt kunde varit morgon.
Även då morgon kunde varit natt.
Intill oss rosenblad.
Faller från stjärnorna.
Jag plockar upp dem.
Jag är rik.
Rik på drömmar.
Och drömmar.
Seglar bland havsanemoner.
Svävar bland trollsländor.
Ändå ylar månskenet.
Mot vargarna.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-01 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP