Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PIKANTERI.


för din välfärds skuld
enfaldiga hjärtan blöder

förutan öppna sinnen
ser du inte fåglarnas flykt

bland dessa mina vänner
med slutna läpparna
kan stjärnorna inte höras

Jesus föddes innan julen
kunde firas.
Sannolikhetens dilemma.

då, med prefekturens röst
taltes enfald övertygande

© Bosse 2 december 2020.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-02 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten