Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur serien ''korta tankar ...'' - till synes meningslösa slutsatser med faktiskt innehåll om man tänker efter lite mer ...


Ingenting är så omöjligt ...

... som det kan se ut
Med lite gemensam ansträngning
går även 
det allra mest omöjliga
att lösa till slut ...

 

 

 

 

 

________________________

Tidigare publicerad här i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-02 06:54



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finnes viljan så ändras ting och skeende.
2020-12-03

  Kungskobran VIP
Slutet har ett slut
men måste ske med prut
2020-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP