Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helkroppsleende

Medan jag cyniskt
betraktar och bedömer
någons själ online

vaknar barnet till
vänder sig om sömndrucken
helkroppsleende

som om allt är väl
som om jag är omtänksam
älskvärd som ett barn




Bunden vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-12-02 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP